RÓLUNK

Cégemet 2012-ben alapítottam Magyarországon azzal a céllal, hogy Ügyfeleimet lehető legnagyobb mértékben kiszolgálja:

➟ klimatizálás,
➟ villanyszerelés és
➟ hűtőkamra javítása terén.

Kezdetek óta vállalkozásom folyamatosan bővül és fejlődik. Fejlődés terén az idei évben célkitűzéseink között szerepel a napelem rendszerek kivitelezésének és a hőszivattyús technológiának kitanulása, hogy még nagyobb téren ki tudjuk szolgálni meglévő és leendő Ügyfeleink igényeit.

Villanyszerelés terén vállaljuk

új építésű házak és társasházak komplett alapszerelését és szerelvényezését, panel lakások felújítását, átalakítását, irodák kialakítását, csarnokok villamos kiépítését, lépcsőházak karbantartását üzemeltetését, villámhárító telepítését, meglévő hálózat energia hatékonnyá való átalakítását, hibakeresést és javítást.

Klimatizálás terén vállaljuk

készülékek forgalmazását, telepítését, meglévő készülékek karbantartását. Az évek során szerzett tapasztalatunknak köszönhetően viszonteladói és márkaszervize lettünk a Soós és Társa Hűtőtechnikai Zrt. által forgalmazott Kaisai típusnak. Folyamatos megrendelőink között tudhatjuk a Viky Kereskedelmi Kft-t.

Háztartási gépek esetén

vállaljuk mosógépek, mosogatógépek, hűtőszekrények, villanytűzhelyek, főzőlapok, bojlerek javítását, beüzemelését. 2018 őszétől garanciális szervize lettünk Győr-Moson-Sopron megyében a Média Markt és az Auchan által forgalmazott háztartási gépeknek az Oktogon Szerviz Kft-vel kötött együttműködési szerződés által.

Általunk elvégzet munkáinkra felkészült kivitelezői gárdánk, elégedett Ügyfeleink és referenciáink a garancia!

Munkánkkal arra törekszünk, hogy az cégükkel remélhetőleg kialakuló jó kapcsolat eredményeként Önöket is elégedett partnereink között üdvözölhetjük.

Felkészült kivitelezői gárdánk, elégedett ügyfeleink és referenciáink a garancia! Ha cégem felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal, minőségi munkával, és korrekt áron segítünk elképzelései megvalósításában a hosszútávú együtt működés reményében!

Kelt: Győr, 2020. év

Üdvözlettel:

 

Egyházi Norbert,
ügyvezető